Email info@saicomputers.net
Telèfon 93 804 09 01 938040901
Horari 9:00 - 13:00 | 15:00 - 19:00

Programari ERP

Instal·lació, formació i suport

T'ajudem a escollir el millor programa per a la teva empresa

Les nostres opcions

Amb més de 15 anys d'experiència en software de gestió, actualment oferim dues alternatives, que cobreixen gran part de les necessitats de la micro, petita i mitjana empresa. Comptem amb un departament dedicat exclusivament a oferir suport tècnic per resoldre els teus dubtes i orientar-te en tots els processos que van associats al programari que instal·lem.


Per que escollir Ahora?

Ahora ERP

Ahora Express és un software de gestió per pimes que va molt més enllà d'un ERP i un CRM. T'ofereix la funcionalitat addicional específica per sectors concrets. A més, podràs trobar un catàleg virtual, software per terminals de punt de venda (TPV), solucions SAT (per tècnics desplaçats), etc. Tot, sota un únic model de dades i sense cost de llicència.

Adaptatiu

Ahora ERP es un software de gestión empresarial que se adapta a tu empresa. Uno de sus rasgos más característicos es su capacidad de configuración, en más de 1000 directrices diferentes. Gracias a este hecho, se puede ajustar a las necesidades específicas de cada empresa.

Escalable

Ahora proporciona un mètode ràpid i immediat per a realitzar canvis o variacions en el programa. Des de la simplicitat d’afegir camps fins a realització de tasques complexes. Assegura’t que en avançar amb la teva empresa, el programa també creixi amb tu.

Actual

Gaudeix d’actualitzacions constats del programari i estigues sempre al dia amb les noves normatives de l’Estat.

Més informació

Necessites acceptar les cookies per enviar el missatge


Per que escollir Sage50c?

Sage50 cloud

Sage 50c és la solució de gestió comercial i comptabilitat integrada de fàcil instal·lació i posada en marxa, amb la que podràs optimitzar els principals processos de gestió i estar informat en temps real de l'estat del teu negoci. Sage 50c recull tota l'experiència adquirida amb Sage Eurowin, amb una interfície renovada.

Personalització i adaptació de perfils d'usuari

Amb Sage 50c pots personalitzar els menús de l'aplicació a les opcions relacionades amb el teu perfil, pots configurar opcions d'accessos directes, històric d'opcions utilitzades i la possibilitat de generar accessos directes a l'informació rellevant.

Generació de gràfics i motor d'informes

Nou motor d'informes i gràfics amb noves capacitats: impressió en color, drag and drop per exportar l'informació, generació de codis QR.

Integració amb Office 365

Contacta amb els teus clients o proveïdors a través de la video trucada d'Skype integrada en el producte, guarda informació o informes del teu producte a OneDrive per a que hi puguis accedir des de qualsevol lloc i utilitza l'agenda d'Outlook per gestionar el teu calendari.

Més informació

Necessites acceptar les cookies per enviar el missatge