Sistemes


Servei tècnic per empreses i particulars

Servei tècnic professionalA SAI Computers oferim servei tècnic a empreses i particulars, en diferents modalitats, que van des del contracte de manteniment fins a contractes de serveis o contractes d'hores. També oferim muntatge d'equips i preconfiguració de portàtils, entre d'altres.Microsoft Windows


Som experts en Windows. Realitzem la configuració inicial d'equips amb Microsoft Windows. Reparem equips des de Windows XP fins a Windows 10.Apple macOS

A SAI trobaràs servei tècnic d'Apple. Reparem equips que tinguin algun problema a nivell de software. També realitzem la configuració inicial i oferim formació orientada a l'usuari.Puntualitat

Som puntuals. La puntualitat és una de les característiques principals del nostre servei tècnic.

Eficiència

Som eficients. Reparem els equips aplicant tota la nostra experiència i solucionem els teus problemes amb el menor temps possible.

Durabilitat

Apliquem solucions fiables i que garanteixen la garantia de la reparació. Ens assegurem de no haver de reparar el mateix equip una segona vegada.

Backup Online

Sistema de còpies de seguretat al núvolÉs molt important tenir còpia de seguretat de les dades de la teva empresa. Ho sabem, i hem posat a la teva disposició el Backup Online, que garanteix tenir una còpia actualitzada i comprovada diàriament.

Ràpida configuració inicial

La configuració inicial es realitza en 1 hora. Programació de les còpies a mida de cada client.

Manteniment i revisió diàries

Realitzem una revisió diària de totes les còpies realitzades. Les comprovem una vegada al mes per certificar que funcionen correctament.

Privacitat garantida

A prova de xafarders. La teva informació només la podrem recuperar nosaltres, gràcies a l'encriptació avançada i al format de les dades.