+ Software de gestió | SAI Computers

Software de gestió


Instal·lació, formació i suport

Amb més de 15 anys d'experiència en software de gestió, actualment oferim dues alternatives, que cobreixen gran part de les necessitats de la micro, petita i mitjana empresa. Comptem amb un departament dedicat exclusivament a oferir suport tècnic per resoldre els teus dubtes i orientar-te en tots els processos que van associats al programari que instal·lem.Sage 50c


Sage 50c és la solució de gestió comercial i comptabilitat integrada de fàcil instal·lació i posada en marxa, amb la que podràs optimitzar els principals processos de gestió i estar informat en temps real de l'estat del teu negoci. Sage 50c recull tota l'experiència adquirida amb Sage Eurowin, amb una interfície renovada.


Ahora Express


Ahora Express és un software de gestió per pimes que va molt més enllà d'un ERP i un CRM. T'ofereix la funcionalitat addicional específica per sectors concrets. A més, podràs trobar un catàleg virtual, software per terminals de punt de venda (TPV), solucions SAT (per tècnics desplaçats), etc. Tot, sota un únic model de dades i sense cost de llicència.

Ahora Express

A AHORA ens adaptem a diferents tipus d’empreses:

  1. AHORA Enterprise ERP | CRM | SGA | BPM, aquest software esta enfocat a la mitjana i gran empresa, Disponible en entorn Windows, web i en dispositius mòbils.
  2. AHORA Express, una solució ERP i CRM àgil i potents de ràpida implementació ideal per a petites empreses.
  3. Framework AHOR, aquesta eina ajuda a generar aplicacions web dirigida a empreses amb departament TIC propi.

La digitalització de les empreses és imparable, i les solucions de software de gestió empresarial són una peça clau en aquest procés. Ahora Express és un programa ERP i CRM, pensat per petites empreses i micro pimes que volen créixer. Un software empresarial 100% escalable, amb llicències totalment gratuïtes i amb tot el coneixement d'Ahora Freeware (i la seva xarxa de distribució) darrere.Ràpida implementació

La implementació del nostre software de gestió per a pimes és imbatible, tant per a CRM com per a ERP. En un breu període tindràs el teu programa disponible per començar a treballar.

100% escalable

Quan tries una solució de gestió empresarial, és important pensar en les teves necessitats actuals i futures. Ahora Express creix al ritme de la teva empresa.

Sense cost de llicència

El software de gestió Ahora Express es comercialitza sota un model freeware. Això vol dir que les llicències d'usuari són completament gratuïtes.

Sage 50c

Sage 50c és una suite de gestió comercial i comptabilitat integrada que et permet administrar i controlar totes les àrees bàsiques del teu negoci: finances, compres, vendes, producció, i magatzems, entre d'altres.
Personalització i adaptació de perfils d'usuari

Amb Sage 50c pots personalitzar els menús de l'aplicació a les opcions relacionades amb el teu perfil, pots configurar opcions d'accessos directes, històric d'opcions utilitzades i la possibilitat de generar accessos directes a l'informació rellevant.

Generació de gràfics i motor d'informes

Nou motor d'informes i gràfics amb noves capacitats: impressió en color, drag and drop per exportar l'informació, generació de codis QR.

Integració amb Office 365

Contacta amb els teus clients o proveïdors a través de la video trucada d'Skype integrada en el producte, guarda informació o informes del teu producte a l'OneDrive perquè puguis accedir des de qualsevol lloc i utilitza l'agenda d'Outlook per gestionar el teu calendari.